MEDYNA KURUNG

MEDYNA KURUNG
=======================
HARGA : RM99.00 SAHAJA

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM69.00 SAHAJA

Anda mencari baju kurung pahang yang loose tapi mahu nampk lebih formal?.Medyna merupakan baju kurung yang sangat selesa, cantik dan lasak untuk ke pejabat atau bersantai.

1. Diperbuat dari kain cotton gred AAA printed dan dipadankan dengan cotton satin yang sangat selesa dan senang jaga
2. Senang jaga kalau apa-apa tertumpah pada baju mmg tak akan nampak
3. Kain tidak menampak susuk badan
4. Size ready : xs - 3xl 
5. JANJI SAMPAI ESOK (bergantung kepada bila order)
6. Dihiasi butang katup ditangan untuk lebih formal.

SIZING CHART

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

IXARA KIDS

IXARA KIDS

Sukar mencari jubah maxi fleated untuk si comel dari kain kapas sejuk dan selesa? 
Apa kata cuba yg ni, sesuai untuk kenduri, bawa pergi menngaji pun boleh, nak pergi party on jer apa lagi kalau just nak pergi jalan-jalan. 

Didatangkan dengan warna yang cute dan sesuai benar untuk sicomel.

Ready stok dgn size 2, 4, 6, 8, 10thn.

Harga:

Size 2, 4, 6 - RM59.90 sm/ RM64.90 ss
Size 8, 10 - RM69.90 sm / RM74.90 ss

SIZING CHART

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

LACEY ZARA

LACEY ZARA
============================
HARGA = RM129.90 SAHAJA

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM69.00 SAHAJA

Lacey Zara disesuai untuk sigenit, mak buyung atau sesiapa saja yang ingin bergaya blink-blink. Juga sesuai dijadikan baju kahwin, tunang atau merisik. 

Pattern : Jenis loose A cut untuk nursing dan wudhuk friendly
Fabrik : Royal soluna dull satin yang beralun jatuh dan selesa sangat
Aksesori : Lace berkilat high gred
Kelengkapan : Berzip di dada sepanjang 12" dan zip di tangan 8"
Jahitan : Sangat kemas dan jaminan tukar baru jika tak cantik.

Kesediaan : Ready stok
Size : S / M / L / XL / 2XL / 3xl

SIZING CHART

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

JUBAH JBH

JUBAH JBH
=========================
HARGA = RM129.90 SAHAJA

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM69.00 SAHAJA

JUBAH JBH disesuai untuk sigenit atau sesiapa saja yang ingin bergaya simple tapi cantik. 

Pattern : Jenis loose A cut untuk nursing dan wudhuk friendly
Fabrik : Moss Crepe yang beralun jatuh dan selesa sangat
Aksesori : Japanese Cotton 
Kelengkapan : Berzip di dada sepanjang 12" dan zip di tangan 8"
Jahitan : Sangat kemas dan jaminan tukar baru jika tak cantik.

Kesediaan : Ready stok
Size : S / M / L / XL / 2XL

SIZING


SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

REAYQA TWEED DRES

REAYQA TWEED DRES
=======================
HARGA = RM129.90 SAHAJA

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM69.00 SAHAJA

memperkenalkan design terbaru dari kami dengan ciri-ciri berikut :
-Nursing dan wudhuk friendly 
-A-cut Dress
- Special feature Tweed with Gold Zip (8" YKK zip sorok)
Fabric : Diamond Satin

Ready stock but limited quantity
Size - S | M | L | XL | 2XL

sizing chart

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

JUBAH FATEEMA

JUBAH FATEEMA
========================
HARGA = RM129.90 SAHAJA

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM69.00 SAHAJA

Kombinasi warna dan alunan kain royal soluna valentino yang digabungkan dengan digital silk design songket borneo menambahkan lagi keserian dan keunikan Fateema. Sesuai dengan nama diberi Fateema menjadikan anda kelihatan sangat anggun tetapi sopan bergaya.

Ciri-ciri Fateema:
Pattern : Jenis loose A cut untuk nursing dan wudhuk friendly
Fabrik : Royal soluna dull satin yang beralun jatuh dan selesa sangat
Kelengkapan : Berzip di dada sepanjang 12" dan zip di tangan 8"
Jahitan : Sangat kemas dan jaminan tukar baru jika tak cantik.

Kesediaan : Ready stok
Size : S / M / L / XL / XXL

SIZING


SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

EVIKA KIMONO

EVIKA KIMONO
==================
HARGA : RM129.90 SAHAJA

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM69.00 SAHAJA

Evika Kimona mmg sesuai untuk adik-adik yang ayu, kawan-kawan yang preggy (boleh smpi 9bln) dan menyusu juga kerana selesa dan menutup aurat.

Selesa sangat sebab bahagian berbunga tu adalah kain 100% cotton Belleboo gred AAA dan plain Diamond satin yang beralun cantik.

Ready stok dr Xs - 3xl

Diperkemaskan dengan zip sorok 12" didada (senang nak selak) dan ikatan pinggang yang adjustable.


SIZING

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

D'DEEJA JUBAH

D'Deeja JUBAH
=====================
HARGA = RM129.90 SAHAJA

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM69.00 SAHAJA

D'deeja jubah yang sangat sporty dan bergaya, kalau rasa nak cepat dan ringkas tak perlu nak bawa-bawa beg untuk isi purse dan handphone. Just masukkan je dalam 2 poket ni haaa.... siap!!!. 

Detail berikut :
Material : mosscrepe, jenis tak perlu nak gosok teruk2, selesa dan yang pasti sangat cantik. 
Nursing friendly, Wudhuk and solat friendly dengan zip sorok ditangan. Kemasan poket di kanan dan kiri.

Size : XS | S | M | L | XL | 2XL | 3XL


SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628