LOFAA SET

LOFAA SET

Material : Cottonlinen 
Size : S hingga XL
Color : Black,Blueblack,Cornflowerblue,Army green,Purple,Grey & Magenta
Aksesori: Zip Nursing

Retails : Rm149.90
Including postage

SIZING

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

NAURA KURUNG COTTON

NAURA KURUNG COTTON

[SELAMA HIDUP TAK PERNAH RASA SESEDAP NI!]
.
Haaaaa, terkejut meow baca tajuk? Haruslah terkejut! Ape yang sedap ape yang terlampau sedap tu?? Sabar sayang sayang... .
Tempat keje awak wajibkan pakai baju kurung tiap tiap hari tapi
awak ade masalah badan berpeluh? Terpaksa berlari sana sini sampai ketiak selalu menangis?? Kesian awak, meh sini kami tolong bagi awak "KESELESAAN" yang abadi supaya ketiak awak tak kerap menangis lagi sekaligus menjadikan awak pekerja cemerlang tiap tiap tahun. Gituwwwww~ 
.
Jika sebelum ni awak pakai baju kurung yang materialnya panas dan tak serap peluh, ape kata kali ni awak cuba NAURA KURUNG COTTON ni pulak.. Confirm selesa! Sebab material #Japanesecotton yang kami gunakan paling superb untuk serap peluh awak..NAURA KURUNG COTTON di datangkan khas dengan corak corak bunga dan polkadot yang sangat manis dan comel.
Ditambahkan lagi dengan potongan kain payung yang menambahkan lagi keayuan si pemakai.

--------------------------------------------------------
Apa yang best kebabomm #NAURAKURUNGCOTTON ni?
--------------------------------------------------------
👑 Material : Japanese cotton yang superb quality! 👑 10 pilihan warna 
👑 Available in various sizes : S | M | L | XL 👑 Accessories :Nursing friendly .

HARGA : RM159.90

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM99.00 SAHAJA!!


SIZING CHART

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

VIVI SET

VIVI SET
===============
HARGA : RM139.90 SAHAJA

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM99.00 SAHAJA!!

LEPASNI DAH TAK PAYAH TERMENUNG LELAMA DEPAN ALMARI KORANG TU K
.
Hmm.. Bile malam menjelma, mula lah termenung depan almari memikirkan nak pakai baju ape ke kelas/pejabat/ dating esok..

Try matching dengan itu xkena, dengan ini tak kena.. Tup tup dah dekat sejam haa depan almari tu! Semua xkena di mata.. Sadisssss
.
Haaa.. Uolss nak tak set yang cantik, kemas dan boleh dimatchingkan dengan pelbagai cara?Jimat dan bijak!

Bile pakai confident level uolss terus naik 💯 !! Githuewwwww~~
.
VIVI SET direka khas untuk semua peringkat umur, dari adik adik hingga ke makcik makcik pun boleh pakai. Material yang digunakan sangat selesa dan tak mudah kedut.. Ehhh kite fahamlah zaman sekarang semuanya nak pantas dan mudah.
--------------------------------------------------------------------------
NAK TAHU APE YANG MENARIK VIVI SET KALI NI??
----------------------------------------------------------------------------
❤ Potongan baju : Straight cut, labuh sehingga bawah lutut
❤ Potongan seluar :Palazo(Fully getah dipinggang)
❤ Material: Moss crepe yang tak panas di jamin sejuk dan tak mudah kedut
❤ Aksesori : Zip nursing yang memudahkan awak dan baby :)
❤ Size bermula dr xs hingga xxxl hokay.. 
❤ 6 warna yang super cantik
❤ Blouse dan Pants boleh di mix and matchkan ikot kreativiti uolss berfesyen.. Ini sangat bagus!
----------------------------------------------------------------------------------

SMS/WASAP : 019-9448628

SIZING CHART

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628