VIVI SET

VIVI SET
===============
HARGA : RM139.90 SAHAJA

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM99.00 SAHAJA!!

LEPASNI DAH TAK PAYAH TERMENUNG LELAMA DEPAN ALMARI KORANG TU K
.
Hmm.. Bile malam menjelma, mula lah termenung depan almari memikirkan nak pakai baju ape ke kelas/pejabat/ dating esok..

Try matching dengan itu xkena, dengan ini tak kena.. Tup tup dah dekat sejam haa depan almari tu! Semua xkena di mata.. Sadisssss
.
Haaa.. Uolss nak tak set yang cantik, kemas dan boleh dimatchingkan dengan pelbagai cara?Jimat dan bijak!

Bile pakai confident level uolss terus naik 💯 !! Githuewwwww~~
.
VIVI SET direka khas untuk semua peringkat umur, dari adik adik hingga ke makcik makcik pun boleh pakai. Material yang digunakan sangat selesa dan tak mudah kedut.. Ehhh kite fahamlah zaman sekarang semuanya nak pantas dan mudah.
--------------------------------------------------------------------------
NAK TAHU APE YANG MENARIK VIVI SET KALI NI??
----------------------------------------------------------------------------
❤ Potongan baju : Straight cut, labuh sehingga bawah lutut
❤ Potongan seluar :Palazo(Fully getah dipinggang)
❤ Material: Moss crepe yang tak panas di jamin sejuk dan tak mudah kedut
❤ Aksesori : Zip nursing yang memudahkan awak dan baby :)
❤ Size bermula dr xs hingga xxxl hokay.. 
❤ 6 warna yang super cantik
❤ Blouse dan Pants boleh di mix and matchkan ikot kreativiti uolss berfesyen.. Ini sangat bagus!
----------------------------------------------------------------------------------

SMS/WASAP : 019-9448628

SIZING CHART

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628
Post a Comment