JELITA KURUNG MODEN

JELITA KURUNG MODEN

"AMBOI .. DAHLER SEJUK MATA MEMANDANG MANIS PULAK TUU!!!"
.
.
Ewah ewah... Seronok tak rasa bila hari hari kene puji cantik? manis? gojes? Confirm lerrrr suke kenn.. Orang yang hati batu pun cair bila kene puji dek noon oi... For sure senyum meleret dari pagi sampai ke petang 😚😚😚
.
Tak teringin ke nak nampak manis, gojes kat depan mata cik abe sayang tak pun depan boss? Biar sejuk sikit mate orang nengok awak tu dek noon.. Kalau mekup 10 inchi pun, tapi fesyen baju yang awak pakai tu out dated tenggelam weh bedak tebal bulu mate pelesu awak tu.. Betul hakak cakap.. Opsss! Terlaser pulak...😷😛
.
.
Nahhhhh.. Ape kate awak cube sarung #JELITAKURUNGMODEN ni.. Dah nama pun jelita, ehhh konfem konfemlah awak terus transform jadi jelitawan! Ahhh gituwwww punye
NAK TAU APE YANG MENARIK DENGAN #JELITAKURUNG NIE?
----------------------------------------------------------------
.
❤ Material: English Cotton yang tak panas di jamin sejuk dan tak kecut 
Cotton ni tahan lasak tau.. Awak nak berlari, memanjat pun xde hal lah.. Tp lebih elok awak jgn buat hal, buek malu kek org yo! hihihi
❤ Aksesori : Zip nursing yang memudahkan awak dan baby :)
❤ Size bermula dr xs hingga xxxl hokay.. 
❤ 6 warna yang manis manis : 
Pink, Off white, Green, Dark blue, Mint green dan Cream
----------------------------------------------------------------
HARGA ISTIMEWA UNTUK 100 ORANG YANG PERTAMA
----------------------------------------------------------------
👑 price : RM139.90 sahaja

SMS/WASAP : 019-9448628

SIZING CHART

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628