JUBAH AMANDA

JUBAH AMANDA
==============
HARGA = RM129.90 SAHAJA

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM89.00 SAHAJA!!

APA YANG BEST JUBAH AMANDA KALI NI???
===================================
MATERIAL - ITALIAN SILK PRINTED yang super duper senang gilos nak iron!
COLOUR AVAILABLE - 5 variasi warna yang memukau
SAIZ AVAILABLE - XS hingga XXXL
KELEBIHAN : Nursing & Wudhuk friendly
Aksesori kain chiffon di bahu yang menambah lagi keunikkan jubah amanda ini
============================
WARNA WARNA YANG MEMUKAU BIKIN ORANG TERPUKAU!!!
============================

SMS/WASAP : 019-9448628

SIZING

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

KEBARUNG MODEN AISHA

KEBARUNG Moden Aisha
SEDONDON MUMMY & KIDS
=========================================
HARGA = RM129.90 SAHAJA

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM89.00 SAHAJA!!

Sangat elegen
Sangat lawa
Sangat ayu

Terbaru & istimewa untuk peminat kebarung, surelah janji potong kuku orang sebelah tu pasti senyum.

- Material dari Cotton
- Size Dewasa dari XS hingga 2XL
- Size Kanak-kanak dari 2 hingga10

sizing

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

JAMEELA PEPLUM

JAMEELA PEPLUM
=========================
HARGA : RM129.00 SAHAJA

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM99.00 SAHAJA!!

Kenapa nak kena Jameela dalam gobok kite ekkk?
🔽seindah namanya, jameela memang cantik dan selesa
🔽Peplum bertingkat design babydoll, aduhaiii anggun gitu
🔽Dihiasi ikatan di pergelangan tangan yang unik
🔽Kain mitsubishi soluna dipadankan dengan italian silk yang sejuk selesa
🔽Menampilkan aura slim gituuuu... .
zip belakang dan tangan loose
kain duyung

READY STOK TAU
Size XS - 2xl 


SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

MARYAM BLOUSE

MARYAM BLOUSE
================
HARGA : RM99.90 SAHAJA
SALE!!! RM49.00 SAHAJA!!!
SAMPAI HABIS STOCK

[MUJUR ADA MARYAM, KALAU TAK MALUNYA!!!!] 
.
Tengah syok sedut coconut shake tepi pantai ni tiba tiba BOS call minta datang pejabat, ada meeting tergempar katanyaa... Omakkguardd! Apa lagi.. Terus pecut laju kereta pegi pejabat..
Sebaik melangkah masuk bilik meeting, semua pakat memandang.. Tenung lama lama pulak tu.. Dah kenapaa??!
Boss tak sangka iolsss bersantai hari minggu pun pakai lawa lawa kemas kemas macam pergi ke pejabat.. Nasiblah ade #Maryamblouse dalam kete tadi. Sarung je terus jalan, kalu tak malu la iollls takkan nk jumpa client penting pakai tshirt siap ada sisa aiskrim. Personaliti pun sentiasa terjaga.. Gituwwww~
.
Yang pastinya #Maryam Blouse ni "LIMITED EDITION". Tidaklah segan terjumpa ramai pakai baju sama kan? 😅
.
👘 MATERIAL: #cottonlinen yang sentiasa menjanjikan kekemasan kepada si pemakai
👘Cutting A yang buat awak selesa untuk bergerak ke sana sini.. Ketiak pun tak basah sebab material yang digunakan semestinya serap peluh 🙈
✂ Labuh dan tak folo curve, buat solat pun on.
🖒 Bukaan di depan dan belakang (jaga bumper hehehe)
👘Sesuai digayakan bersama jean, skirt, pallazzo dan seluar pejabat.
👘 price : RM99.90 including postage
👘 Pakej combo (blouse + shawl) : RM 129.90 including postage
👘 5 warna warna manisssss2 aayuuu
(Forest green, Apple Green, Ocher, Vanilla dan Soft Pink)
👘Size : S - XXXL
Jum kita sama sama cantik dan kemas dengan #Maryamblouse ni..
Booking sekarang ‼

SIZING CHART

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

PAULINE KURUNG PEPLUM

PAULINE KURUNG PEPLUM
==========================
HARGA: RM129.90 SAHAJA

SEKALI TENGOK MACAM CHE TA, DUA KALI TOLEH LOHHH SAYANG ABANG RUPENYE! 
.
Haaa...tengok tengok penangan "PAULINE KURUNG PEPLUM" ni sampai cik abang pun dah kompius mana 1 che ta mana 1 bini diaaaa! Gituwwww~

Confirm ramai yang jeles tengok awak dengan Pauline kurung peplum ni punyalahhhh..
APA YANG BEST SANGAT PAULINE KURUNG PEPLUM NI?
.
👘 MATERIAL: Mosscrepe yang sentiasa menjanjikan keselesaan kepada pemakai.. Kain sejuk tauu awak.. ❤
👘 Ibu mengandung pun boleh pakai sebab potongan yang "Loose"
👘Sesuai digayakan ke apa jua majlis.. Pakai ke pejabat pun on
👘 Aksesori :Hiasan lace didada yang menambah kegojesan baju, tiada zip nursing tapi boleh bf
👘 6 warna warna manisssss2 aayuuu
(Dusty peach, Dusty purple, Scuba Blue,Soft Pink,Soft Green dan Rose)
👘Size : S - XXXL
NAK GOJES?? ORDER SEKARANG 

SIZING CHART

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628