ZAFEERA

ZAFEERA

☆☆Newly Release☆☆
YANG SEDANG-Sedang AJA, Yang PENTING ‪#‎LAWASELESA‬!!!

Raya ni i takde la nak beria sangat pakai blink, cukuplah simple aksesori ditangan sikit. Mana ek nk cari baju camni?
 ‪#‎zafeera‬ ni siap dengan seluar straight cut lg.

Special feature:
*nursing top dengan lace comel di lengan
*nursing friendly 
*wudhuk friendly
*dipadankan dengan seluar straight cut 
*fabrik sejuk moss crepe fourway
*warna manis2 dan lembut2ayu gitewww
*Fabrik lasak dan ironless
seluar full getah dan tak ada poket

HARGA : RM99.00 sahaja

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM69.00 SAHAJA

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SIZING CHART

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

MARISSA

MARISSA
=================
HARGA : RM139.90 SAHAJA

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM89.00 SAHAJA!!

◇◇NAMPAK SIMPLE TAPI MEWAH◇◇ Nampak ‪#‎slimmelim‬
Terselah ‪#‎ayumu‬ ‪#‎gojesmanis‬

‪#‎MARISSA‬ nursing jubah janjikan ‪#‎terbaik‬ antara yang terbaik di hati uolsssss!

MasyaAllah! Tersentap biji mata x tengok betapa cantiknya MARISSA ni? Tengok jer jiwa raga dah meronta ronta kan...
==============================
APA YANG BEST JUBAH ?
MATERIAL - ITALIAN SILK PRINTED yang super duper senang gilos nak iron!
COLOUR AVAILABLE - 6 variasi warna yang memukau
SAIZ AVAILABLE - XS hingga XXXL
KELEBIHAN : Nursing friendly
pinggang separuh getah

SIZING CHART


SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

ZEHRA KURUNG

ZEHRA KURUNG

ZEHRA KURUNG DWITONE YANG SUPER CANTIKKKKKK DAN MEWAH!!
===================================
APA YANG BEST SANGAT ZEHRA KURUNG NI???
===================================
MATERIAL - Italian Dwitone Silk yang sangat cantik dan nampak mewah!
SAIZ AVAILABLE - XS hingga XXL
ACCESSORIES : Nursing Friendly
============================
WARNA WARNA YANG MEMUKAU BIKIN ORANG TERPUKAU!!!
============================.
HARGA : RM100 SAHAJA

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM89.00 SAHAJA!!

SIZING CHART

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

MIRANDA BLOUSE

MIRANDA BLOUSE
==========================
HARGA : RM89.90 FREE POS

#‎SIMPLECANTIK 

Mencari yang simple dan selesa tapi maukan sedikit kelainan, malas la plak nak beraksesori rantai dan gelang bagai kalu setakat nak outing je ngn family atau lepak ngn kawan2.

#‎Miranda blouse ni perlu ada dalam lemari uollls tau sebab...
^ sangat simple tapi cantik
^ kain moss crepe four way kain yang selesa dan lembut
^ dihiasi manis #‎gold yang elegen
^ nursing friendly dengan zip sorok di dada
^ ironless sesuai untuk uolls dan iollls yg rajin2 ni.
^ rega memang mmpu pakai wey
^ ready stok 
^ size fit SM, LXL, 2XL3XL

SIZING CHART

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628


INNARA KEBAYA MODEN

INNARA KEBAYA MODEN
=====================
HARGA : RM129.90 SAHAJA

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM89.00 SAHAJA!!

*******************************************************
SERLAHKAN KEWANITAAN ANDA DENGAN INNARA
==========================================
Maukan tradisional yang dimodenisasikan??
Maukan keistimewaan??
Maukan diri jadi perhatian yang tersayang??
INNARA Kebaya Moden yang direka khas untuk wanita wanita yang inginkan kelainan bila berkebaya..
Yang penting keselesaan dan mematuhi syariah menjadi keutamaan.

APA YANG BEST SANGAT INNARA KEBAYA MODEN NI???!!!
-------------------------------
DESIGN : Kebaya Moden yang super duper manis dipandang! 
MATERIAL - Japanese Silk yang sejuk dan xnampak kesan bila berpeluh!
COLOUR AVAILABLE - 5 variasi warna yang memukau
SAIZ AVAILABLE - XS hingga XXXL
NURSING FRIENDLY- Sudah semestinya :) 

ðŸ AKSESORI - Ehhhh tali kat pinggang tu untuk ape?? Itu aksesori tambahan sayang.. Kalau nak nampak effect kurus ramping, boleh la ikat di pinggang tu... Kalau xnak pakai pun xpe sebab dah cantik sangat!
============================

SIZING

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

ADAM & LISA

ADAM & LISA

SUPRISEKAN SI DIA DENGAN KATA-KATA CINTA DAN BERJALAN SEDONDON BERDUA 

Korang bercinta dan inginkan kepastian akan cintanya? Atau anda ingin menguji keberanian si dia mengaku korang la satu-satunya cinta hatinya...
Jangan pening-pening korang, ayuh sedondon berdua bersama si dia, suprisekan si dia dengan hadiah  #‎Lisa  atau  #‎Adam  padanya. 

#fabrik "angle crepe" yang berat dan jatuh pastinya..

#‎lronless  - tak perlu susah-susah gosok
#‎selesa  dan sejuk
senang jaga
#berpoket untuk simpanan phone dan purse

Harga : RM79.90 free pos
SET COMBO : RM150.00 free pos
(Lelaki&Perempuan)
SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

JUBAH ALANA

JUBAH ALANA
=====================
Harga : RM69.90

[SIMPLE CANTIK PATUH SYARIAH]
Mencari jubah simple, murah, selesa dan menepati keperluan menutup aurat dengan design loose cut dari kain diamond satin tebal yang tidak mengikut bentuk badan.

Material : Diamond satin

Jubah ‪#‎Alana‬ ni dijahit khas untuk kita semua dengan harga istimewa 

Jubah plain ready stok size fit to SM, Fit LXL dan Fit 2xl3xl.

SIZING

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628