SERENA PEPLUM

SERENA PEPLUM
===============
HARGA = RM129.90 SAHAJA

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM69.00 SAHAJA

"'BOLEH TAK KALAU SAYA NAK AMBIL GAMBAR SAUDARI? SAYA NAK BUKTIKAN DEKAT KAWAN KAWAN YANG BIDADARI SYURGA DAH MENJELMA"'

Alamak! Nak terpengsan rasanya bila buah hati puji melambung macam tu.. 
Haaa.. siapa nak manis? siapa nak ayu ? dan yang paling penting siapa nak bertambah cantik??? Jum order design terbaru kami 'SEERENA PEPLUM'' yang di datangkan khas dengan lima warna menarik!

NURSING FRIENDLY (zip dada)
KAIN DUYUNG
MATERIAL : DUBAI SILK
kain separuh getah

SMS/WASAP : 019-9448628

SIZING CHART

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

MIKAEL

MIKAEL
================
PRICE ; RM100.00 SAHAJA

"POYO TAK APA, SOLAT JANGAN LUPA"

Nampak lain sangat ko hari ni bro, nampak alim segak bergaya bersih kemas gitu..... kalu tak semayang jumaat pun pakai baju t-shirt dengan seluar keje yang lusuh tu jer!! Hehehe, betul cakap ko tu. Biasanya aku malas nk berbaju melayu maklumla keje lasak cam aku ni manalah sesuai. Kalu jubah Mikael ni selesa, tak panas dan tak kedut. Kainnya pun ringan jadi tadi aku masukkan dalam beg galas aku ni pun xder la renyuk. Sejak aku jumpa jubah ni aku xder la nk miss solat. Kan senang tu.... senyum ayah aku kat alam sana tu. ALHAMDULLILAH, SYUKUR MUJUR ADA MIKAEL
yang direka khas untuk keselesaan dan kemudahan bersolat. Fabrik dari cotton santana yang tebal, berat, sejuk dan sangat selesa.

Design tangan yang cantik dengan kemasan dari kain yang berbeza warna
Dilengkapi poket di kedua-dua belah kiri dan kanan sesuai untuk wallet dan Hphone.
Labuh dan menutup aurat. Diperkemaskan dengan zip aksesori di dada
Labuh dan belahan di pergelangan kaki untuk keselesaan bersolat
✔Jahitan yang kemas dan tiada defect dari pakar jahitan kami yang bertauliah.
✔ Gerenti pakai sampai l├╣nyai

Ready stok dengan size XS - 2XL.

SMS/WASAP : 019-9448628

sizing chart

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

DELISHA MINI KURUNG

DELISHA MINI KURUNG
===============
HARGA = RM129.90 SAHAJA

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM69.00 SAHAJA

DELISHA MINI KURUNG ni direka khas untuk yang bertubuh “comel” dan “rendang tak berbuah” yang nak kelihatan kurus dan tinggi.. Kalau yang sedia kurus dan tinggi,pehhhhhh mestilah lagi meletop! Ini semua gara gara potongan lace melingkar dari ketiak hingga ke hujung jari kaki.

MEMANG BEST!! APA YANG BEST SANGAT DELISHA MINI KURUNG NIE?!:-

(+) MITSUBISHI SILK -‪#‎DELISHA‬#Minikurung diperbuat daripada material “MITSUBISHI SILK” yang sangat selesa, kain jatuh beralun, senang jaga, tak perlu gosok sinsing lengan bagai dan yang paling gempak adalah sis pastinya akan nampak cantik nampak lawa nampak tinggi ....

 (+) 4 PILIHAN WARNA – Mustard Yellow, Dusty Pink, Emerald Green dan Silky grey. Warna yg menarik dan senang mix match dengan pelbagai tudung dan aksesori .

(+) BANYAK PILIHAN SIZE –dari size xs hingga xxxl . Semua size terletak di badan ,selesa sesangat .

(+) ZIP DI BELAKANG - diperbuat standard steel. Terbaik dan puas hati .

(+) KAIN DUYUNG - Potongan kain yang buat anda nampak kurus dan tinggi.. Ini penting!



SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

BLOUSE AMBER

BLOUSE AMBER
==================
PRICE : RM79.90 inc postage
SALE!!! RM49.00 SAHAJA!!!
SAMPAI HABIS STOCK

CANTIK ATAU TERLEBIH CANTIK BLOUSE AMBER NI?

Anda peminat Blouse? 
Apa? Susah nak cari blouse yang selesa dan warna yang kena dengan selera kan?
Kalini kami menampilkan rekaan blouse yang lebih formal dan sesuai di gayakan kemana sahaja.
Material yang di gunakan sangat sesuai untuk semua peringkat umur.
Sesuai digayakan bersama jeans,slack ataupun skirt labuh.
tidak nursing friendly, tiada zip di tangan, loose cutting. butang ditangan dan di.belakang.

APA YANG BEST SANGAT BLOUSE AMBER nie??!

(+) MITSUBISHI SOLUNA DULL SATIN -AMBER BLOUSE diperbuat daripada material “MITSUBISHI SOLUNA DULL SATIN” yang sangat selesa, kain jatuh beralun, senang jaga, tak perlu gosok sinsing lengan bagai dan yang paling gempak adalah sis pastinya akan nampak cantik nampak lawa nampak tinggi .... Akak tak TIPU punya, gerenti orang akan tanya beli kat mana punyalah.

(+) 6 PILIHAN WARNA – Slate, Iris, Pear,Sepia,Admiral dan Ash. Warna yg menarik dan senang mix match dengan pelbagai tudung dan aksesori .

(+) BANYAK PILIHAN SIZE –dari size xs hingga xxxl . Semua size terletak di badan ,selesa sesangat


SMS/WASAP : 019-9448628

SIZING

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

KESYA BLOUSE

KESYA BLOUSE
===================
HARGA : RM69.90 SAHAJA
SALE!!! RM49.00 SAHAJA!!!
SAMPAI HABIS STOCK

TERKETAP-KETAP GIGI GERAM TENGOK BLOUSE BARU NI!!
=================================================
APA YANG BEST SANGAT KESYA BLOUSE NI HAAA??!
(+) MITSUBISHI SILK - material “MITSUBISHI SILK” yang sangat selesa, kain jatuh beralun, senang jaga, tak perlu gosok sinsing lengan bagai dan yang paling gempak adalah sis pastinya akan nampak cantik nampak lawa nampak tinggi .... Akak tak TIPU punya, gerenti orang akan tanya beli kat mana punyalah.
(+) PILIHAN WARNA - Warna yg menarik dan senang mix match dengan pelbagai tudung dan aksesori .
(+) BANYAK PILIHAN SIZE –dari size xs hingga xxxl . Semua size terletak di badan ,selesa sesangat .

SMS/WASAP : 019-9448628

SIZING CHART

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

YUHANIS

YUHANIS

BIARLAH ‪#‎YUHANIS‬ GANTI TEMPATNYA SIS..
******************************************
Jangan risau sis, pastikan sis bawa balik Yuhanis masuk gobok dan‪ yuhanis jubah‬ sanggup menggantikan baju-baju batik sis yang sudah lusuh itu. JANGAN DIBUANG SIS, hanya Yuhanis pinta sis berikan sedikit perhatian pada Yuhanis sebab:

x perlu sis gosok dan belai selalu ‪‎grabpakai terus‬
x perlu guna pelembut pewangi
x perlukan perhatian istimewa sebab Yuhanis ni lasak (kain washableitaliansilk)
✔ Boleh nursing (zip 14" di dada)
✔ Ready stock (anytime ready)
✔ Size - XS | S | M | L | XXL 
senang matching dengan warna tudung.

harga : RM139.90 (postage free sm / ss)

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM69.00 SAHAJA


SMS/WASAP : 019-9448628

SIZING CHART

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

AAISYAH DRESS

AAISYAH DRESS
=================
HARGA =  RM129.90 SAHAJA

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM89.00 SAHAJA!!

NAMPAK SLIM NAMPAK LAWA
Nampak lain la akk ni, slim melim je dan makin lawa plak tu. Akak pakai produk apa ekkk? 
Kembang sat lubang hidung, kembang kempes hehehe..... tapi ppppssss sebenarnya kak nak bagitau ni akak bukannya pakai produk apa2 punnnn..... Baju ni je yang buat akak ni nampak slim selim, abang sayang akak pagi tadi pun dh tegur. Suka sangat heheheh Lagi pun jubah AAisyah ni selesa sangat, ye la dari kain cotton belleboo gred AAA dipadankan dengan Chiffon Tebal Double Lining. Lagipun kalu akak bawa Sikecik senang je nk susukan dia.
----------------------------------------------------------------
READY STOK : 
Size: XS | S | M | L | XL | 2XL |3XL

SMS/WASAP : 019-9448628

sizing

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SAHARAH

SAHARAH
=====================
HARGA = RM129.90

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM69.00 SAHAJA

"PANDANG-PANDANG JELING-JELING, BISIK-BISIK...." Apahal plak minah ni?, pandang-pandang je dari tadi, kawan dia plak tu jeling-jeling. Yang aku tak tahan tu bisik-bisik plak. Mengumpat aku la tu!...... Geram dan nak tenyeh jer rasanya.

Tetiba ada orang sapa "Ehhh cantik baju dik!!!. Ohhh bru perasan rupanya hari ini aku menggayakan saharah yang cantik terletak, gojes manis dan sangat selesa . Oooo patutla. Memang ramai dah orang cakap aku cantik hari ni . Boss tadi pun tegur. Ohhhh paham aku nape la mereka tu pandang-pandang jeling-jeling dari tadi. Harga pun berbaloi-baloi..

Princess Cut
Nursing Friendly dengan zip tersorok
Material : Dubai Silk

SMS/WASAP : 019-9448628

SIZING CHART

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628