KUNTUM SUIT

KUNTUM SUIT

KALAU DULU MALU MALU TAPI SEKARANG BILA ADA KUNTUM SAYALAH WANITA YANG PALING CONFIDENT CANTIK GITTHEWWW

Haaaa....Tak bosan ke dengan baju yang ada dalam lemari awak tu? Hari hari pakai baju seluar plain aje.. Matching pulak dengan shawl plain jugak.. Ohhh no! Boringnyaaa hidup!! Kesiannnn.. 

Dengan itu,biarlah KUNTUM menceriakan balik mood dan pesonaliti uolss dengan potongan blouse dan seluar yang up to date,ditambah pula dengan warna warna yang exclusive yang bakal bikin mata mata memandang cemburu.

---------------------------------------------------------------------------
NAK TAHU APE YANG MENARIK KUNTUM SUIT NI?
----------------------------------------------------------------------------
❤ Potongan baju : Peplum 
❤ Potongan seluar :Palazo (full getah)
❤ Material: English Cotton yang tak panas di jamin sejuk dan tak kecut 
Cotton ni tahan lasak tau.. Awak nak berlari, memanjat pun xde hal lah.. Tp lebih elok awak jgn buat hal, buek malu kek org yo! hihihi
❤ Aksesori : Zip nursing yang memudahkan awak dan baby :)
❤ Size bermula dr xs hingga xxxl
❤ 5 corak dan warna yang super cantik
❤ Blouse dan Pants boleh di mix and matchkan ikot kreativiti uols berfesyen.. Ini sangat bagus!
----------------------------------------------------------------
👑 #Release_price : #RM119.00 Exc.postage (N/P: RM159.90)
👑 Postage : SM RM8/ SS RM10

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM99.00 SAHAJA!

SIZING CHART

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

JELITA KURUNG MODEN

JELITA KURUNG MODEN

"AMBOI .. DAHLER SEJUK MATA MEMANDANG MANIS PULAK TUU!!!"
.
.
Ewah ewah... Seronok tak rasa bila hari hari kene puji cantik? manis? gojes? Confirm lerrrr suke kenn.. Orang yang hati batu pun cair bila kene puji dek noon oi... For sure senyum meleret dari pagi sampai ke petang 😚😚😚
.
Tak teringin ke nak nampak manis, gojes kat depan mata cik abe sayang tak pun depan boss? Biar sejuk sikit mate orang nengok awak tu dek noon.. Kalau mekup 10 inchi pun, tapi fesyen baju yang awak pakai tu out dated tenggelam weh bedak tebal bulu mate pelesu awak tu.. Betul hakak cakap.. Opsss! Terlaser pulak...😷😛
.
.
Nahhhhh.. Ape kate awak cube sarung #JELITAKURUNGMODEN ni.. Dah nama pun jelita, ehhh konfem konfemlah awak terus transform jadi jelitawan! Ahhh gituwwww punye
NAK TAU APE YANG MENARIK DENGAN #JELITAKURUNG NIE?
----------------------------------------------------------------
.
❤ Material: English Cotton yang tak panas di jamin sejuk dan tak kecut 
Cotton ni tahan lasak tau.. Awak nak berlari, memanjat pun xde hal lah.. Tp lebih elok awak jgn buat hal, buek malu kek org yo! hihihi
❤ Aksesori : Zip nursing yang memudahkan awak dan baby :)
❤ Size bermula dr xs hingga xxxl hokay.. 
❤ 6 warna yang manis manis : 
Pink, Off white, Green, Dark blue, Mint green dan Cream
----------------------------------------------------------------
HARGA ISTIMEWA UNTUK 100 ORANG YANG PERTAMA
----------------------------------------------------------------
👑 price : RM139.90 sahaja

SMS/WASAP : 019-9448628

SIZING CHART

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

IZZARA PEPLUM

IZZARA PEPLUM
====================
HARGA: RM139.90 SAHAJA

Apa yang best sangat  IZZARA PEPLUM ni?

👑 Material : Exclusive Japanese Cotton double layered lining (baju sahaja), Tak jarang & sangat selesa dipakai. Yang penting, cotton ni sejuk.. Serap peluh hokay! 

👑 Available in various sizes : S, M, L, XL, XXL

Ada 5 color yg suweet muweet : Soft Pin , Mint Green, Soft Lavender, Cream & Beige.


SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

JUBAH AMANDA

JUBAH AMANDA
==============
HARGA = RM129.90 SAHAJA

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM89.00 SAHAJA!!

APA YANG BEST JUBAH AMANDA KALI NI???
===================================
MATERIAL - ITALIAN SILK PRINTED yang super duper senang gilos nak iron!
COLOUR AVAILABLE - 5 variasi warna yang memukau
SAIZ AVAILABLE - XS hingga XXXL
KELEBIHAN : Nursing & Wudhuk friendly
Aksesori kain chiffon di bahu yang menambah lagi keunikkan jubah amanda ini
============================
WARNA WARNA YANG MEMUKAU BIKIN ORANG TERPUKAU!!!
============================

SMS/WASAP : 019-9448628

SIZING

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

KEBARUNG MODEN AISHA

KEBARUNG Moden Aisha
SEDONDON MUMMY & KIDS
=========================================
HARGA = RM129.90 SAHAJA

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM89.00 SAHAJA!!

Sangat elegen
Sangat lawa
Sangat ayu

Terbaru & istimewa untuk peminat kebarung, surelah janji potong kuku orang sebelah tu pasti senyum.

- Material dari Cotton
- Size Dewasa dari XS hingga 2XL
- Size Kanak-kanak dari 2 hingga10

sizing

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

JAMEELA PEPLUM

JAMEELA PEPLUM
=========================
HARGA : RM129.00 SAHAJA

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM99.00 SAHAJA!!

Kenapa nak kena Jameela dalam gobok kite ekkk?
🔽seindah namanya, jameela memang cantik dan selesa
🔽Peplum bertingkat design babydoll, aduhaiii anggun gitu
🔽Dihiasi ikatan di pergelangan tangan yang unik
🔽Kain mitsubishi soluna dipadankan dengan italian silk yang sejuk selesa
🔽Menampilkan aura slim gituuuu... .
zip belakang dan tangan loose
kain duyung

READY STOK TAU
Size XS - 2xl 


SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628