ROSEY MINI KURUNG

ROSEY MINI KURUNG
====================
HARGA = RM129.90 SAHAJA

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM89.00 SAHAJA!!

#ROSEY# Mini kurung diperbuat daripada material “washable italiansilk” yang sangat selesa, kain jatuh beralun, senang jaga, tak memeri, tak perlu gosok sinsing lengan bagai dan yang paling gempak adalah sis pastinya akan nampak cantik nampak lawa nampak exclusive.

#ROSEY adalah mini kurung dengan kain duyung berlengan duyung dua lapis ini didatangkan dengan 5 warna menawan. pinggang kancing
zip belakang sahaja, no bf friendly, no wudhuk zip
⚡ Bermula dari size XS sehingga XXXL

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SIZING CHART

SEFHIA JUBAH

SEFHIA JUBAH
==============
HARGA = RM129.90 SAHAJA

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM69.00 SAHAJA

#SEPHIA jubah dari kain #polycrepe adalah ‘WUDHU' & BF FRIENDLY dan didatangkan dengan 5 warna menawan. Warna pun lembut2 je, ye la memang design ni #kita dan #awak2 semua. Jom awak kita beli sama-sama.... sedondon gitu, kan sweet tu!!!

Lengan cotton chevron
⚡ Bermula dari size XS sehingga XXXL 


SMS/WASAP : 019-9448628

SIZING CHART

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

JUBAH LACEY AYUE

JUBAH LACEY AYUE
======================
HARGA : RM 129.90 SAHAJA

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM69.00 SAHAJA

☆ Fabrik : moss crepe yang kurang kedut dan lasak
☆ Aksesori : Prada Lace timbul dari Korea tebal dan cantik.
Nursing Friendly dengan zip di dada 12". kualiti no.1

Penjagaan minima tak perlu basuh tangan dan gosok lendik
(ready stok) 

SMS/WASAP : 019-9448628

SIZING CHART

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

CITRAMAYA DRESS

CITRAMAYA DRESS
===================
HARGA = RM139.90 SAHAJA

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM89.00 SAHAJA!!

features: ☆ Fabrik : Kelly crepe 
☆ Aksesori : Sulaman kain bentuk bunga matahari
kualiti no. 1 
Penjagaan minima tak perlu basuh tangan dan gosok lendik Kalau Kak Milah atau Cik Su yang pakai, pastinya orang kat kenduri tu air liur meleleh tengok.... sape tak mau gojes tapj harga mampu milik tak perlu lah smpi kene bayar berkali-kali. S - 3xl (ready stok)

SMS/WASAP : 019-9448628


SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628
DARK BROWN

RANIA KURUNG

RANIA KURUNG
========================
HARGA = RM129.90 SAHAJA

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM89.00 SAHAJA!!


RANIA kurung moden adalah baju mini kurung yang selesa, cantik dan senang jaga. FABRIK dari kain digital silk Daliatex. Sesuai dengan nama diberikan Rania pastikan anda sejelita dan seanggun sang puteri.

Details Rania:
Pattern : Mini kurung dengan kain duyung (separa payung)
Fabrik : Italian Silk Printed yang beralun jatuh dan selesa sangat
Kelengkapan : Berzip di belakang 12" dan berdat
Jahitan : Sangat kemas dan jaminan tukar baru jika tak cantik.
Kesediaan : Ready stok

SIZING CHART

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

TEEJA BLOUSE

TEEJA BLOUSE
=================
HARGA : RM59.00 SAHAJA
SALE!!! RM49.00 SAHAJA!!!
SAMPAI HABIS STOCK

**TEEJA blouse** Blouse simple, selesa dan sweet ini dihasilkan dari kain kapas yang lembut dan senang untuk dijaga. Sesuai digayakan kemana saja .dan menyerap peluh

Size : XS - 3XL

SMS/WASAP : 019-9448628

SIZING CHART

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

CALANDRA KURUNG MODEN

Calandra Kurung moden
================
HARGA = RM 129.90 SAHAJA

#SALE!!! CLEARANCE SAMPAI HABIS
RM89.00 SAHAJA!!

Sudah bosan berbaju kurung setiap hari khamis, ingin baju ala-ala batik yang lebih trendy dan fashionista. Apa kata jom try Caladra Kurung moden yang terbaru direka khas untuk kita semua yang ingin tampil elegen, manis, selesa dan pantas. 

Detail: Fabrik washable #italian #silk yang lasak dan tak perlu nk gosok teruk-teruk, selesa dan yang pasti sangat cantik. Quality tested no. 1
♡ Nursing friendly (sape yang perlu), klu tak perlu hanya untuk keselesaan pemakaian sahaja.
♡ Dipadankan dengan kain duyung yang cantik, material kain cotton satin
♡ Size : XS | S | M | L | XL | 2XL | 3XL


SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628

SMS/WASAP : 019-9448628